RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nedjusterer tallet på savnede etter jordras i USA

176 navn var inntil onsdag å finne på listen over savnede etter jordraset som rammet landsbyen Oso i Snohomish, knappe ti mil nordøst for storbyen Seattle. Nå er antallet savnede nedjustert til 90.
176 navn var inntil onsdag å finne på listen over savnede etter jordraset som rammet landsbyen Oso i Snohomish, knappe ti mil nordøst for storbyen Seattle. Nå er antallet savnede nedjustert til 90. Foto: Foto: REUTERS/Lindsey Wasson/Scanpix
Sist oppdatert:
Det offisielle tallet på savnede etter helgens jordras i den amerikanske delstaten Washington, er nå nedjustert til 90. Hittil er 24 funnet omkommet etter raset.

176 navn var inntil onsdag å finne på listen over savnede etter jordraset som rammet landsbyen Oso i Snohomish, knappe ti mil nordøst for storbyen Seattle.

Nå er antallet savnede nedjustert til 90, men lederen for redningsarbeidet, John Pennington, medgir at skjebnen til ytterligere 35 er uklar, selv om de ikke lenger er oppført som savnede.

Det offisielle dødstallet er fortsatt 24, og åtte av de omkomne er lokalisert, men ennå ikke hentet opp, opplyser han.

Kvikkleire gjør letingen vanskelig og redningsarbeiderne har hatt store problemer med å gjennomsøke rasområdet. (NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere