RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nedtur for Moa og Daniel

Moa og Daniel Fredheim Holm var sammen med resten av det norske laget sjanseløse mot Ukraina. Norge står dermed uten seier i 2008.

Ukraina hadde trykket og skapte sjansene. Kun en god Jon Knudsen i det norske målet forhindret et større nederlag enn 0-1.

Ukraina scoret på et billig straffespark i første omgang etter at Tore Reginiussen ble gjort til syndebukk av dommeren da han var i duell og stengte veien for en av hjemmelagets spillere.

Daniel Fredheim Holm hadde Norges første mulighet da han headet i nettveggen etter sju minutter. Moa fikk få baller å jobbe med, men viste god teknikk da han dro seg fri etter 63 minutter og fikk lagt inn.

Moa spilte 85 minutter, mens Daniel Fredheim Holm ble byttet ut etter 58 minutter.

Det var for øvrig dommer Romans Lajuks fra Latvia som havnet i fokus på Dnipro Arena. Fem minutter ut i andre omgang ga han John Arne Riise direkte rødt kort for munnbruk.

0-1 betyr at 2008 vil stå igjen som et marerittår for Norge. Åge Hareide har ikke klart å lede laget til en eneste seier i år. Forrige seier var den ubetydelige 4-1-seieren mot Malta i EM-kvalifiseringen 21. november 2007. Dermed har Norge fullført sitt verste landslagsår på 30 år!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere