Negar i indisk reality

Foto: TV3 (TV3)

Ikke før oppstyret rundt «Paradise Hotel» har lagt seg, kaster Negar Khan seg på en ny realitybølge.

30.07.09 10:10

(SIDE2:) Denne gangen skal den norsk-iranske skjønnheten klare seg i jungelen sammen med andre kjendisdeltakere, i den indiske versjonen av det britiske realityprogrammet «I'm a celebrity... get me out of here!», melder Online Magasinet.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Programmet «Iss Jungle Se Mujhe Bachao» som det heter i India, går ut på at en gjeng kjendiser bor i jungelen i flere uker og må gjennom kjipe oppgaver som å spise kakerlakker, oppholde seg i en boks med edderkopper eller leke med slanger.

Stor i India
- Å bo i jungelen vil bli en utfordring for meg, og jeg elsker utfordringer, sier 24-åringen i et intervju med avisen Hindustan Times i følge Online Magasinet.

Nyheten har skapt store overskrifter i indisk media, og produsentene håper at Negars deltakelse skal få folk til å se på. Seertallene har nemlig dalt den siste tiden.

Utgir singel
Negar Khan har også lansert seg selv som sanger den siste tiden, etter at hun gjorde seg bemerket i «Paradise Hotel».

Les mer: Negar Khan slikker sine lepper

Den britiske versjonen av «I'm a Celebrity...» har inkludert kjendiser som Sex Pistols John Lydon, skjebøyer Uri Geller, Kerry Katona fra Atomic Kitten, Brian Harvey fra East 17, skuespiller Jason Donavan og tennisspiller Martina Navratilova.

Dette var også serien der Jordan (Katie Price) møtte og forelsket seg i Peter André som hun for øyeblikket er opptatt med å skille seg fra.

Det har ikke lykkes Side2 å komme i kontakt med Negar Khan.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.