Gå til sidens hovedinnhold

Nei til utepils

ROMSÅS: Politikerne i bydelsutvalget på Grorud vedtok med en stemmes overvekt å fraråde at puben Next Door på Romsås får tillatelse til å skjenke øl utendørs til klokken 21.30. Dermed fikk bydelsdirektøren det som han ville, takket være at RV stemte sammen med Høyre og FrP.
Arbeiderpartiet var innstilt på å gi tillatelse og fikk med seg SV. Men RV ville det annerledes. De borgerlige hadde sterke motforestillinger mot å tillate skjenking og saken vakte en viss debatt under møtet.
Vi sier nei, fordi dette er sjenerende. Det er dårlige erfaringer med skjenking på Romsås. Jeg har beholdt min skepsis fordi vi tross alt har et sykehjem der, sa Høyres Kim Raubakken. Mona Anisdahl fra FrP var også skeptisk til uteskjenking.
De eldre klager over støy, selv nå som det ikke er uteservering. De synes det er støy nok som det er, påpekte hun. Det er kulturbyråd Anette Wiig Bryn (FrP) som er skjenkebyråd i Oslo. Hun kan velge å overkjøre Høyre og FrP lokalt og si ja til utepils, men det gjenstår å se hva utfallet blir i saken.

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag