*Nettavisen* Nyheter.

Nekter å gi opp

- Det er ikke over "until the fat lady sings", og det har skjedd større undere enn det før. Vi skal i hvert fall avslutte med stil, sier Åge Hareide etter nedturen mot Tyrkia på Ullevaal.

Norge er avhengig av hjelp fra Bosnia for å komme til EM. Bosnierne må ta poeng mot Tyrkia i Istanbul samtidig som vi slår Malta borte.

Drømmescoring

Norge fikk en drømmeåpning mot Tyrkia da Erik Hagen (!) brassesparket inn 1-0 etter en dødball. Men etter den første halvtimen tok tyrkerne over, og Emre fikk uforstyrret skyte fra snaut 30 meter. Håkon Opdal burde avverget skuddet - istedet sto det 1-1.

- Vi skal støte på det skuddet, så den får vi ta som et fellesskap. Jeg vil ikke skylde på Håkon, han har stått godt i alle landskamper denne høsten, sa Hareide på pressekonferansen.

Kahveci matchvinner

Villareals Nihat Kahveci klemte til fra langt hold kvarteret etter pause, og markkryperen snek seg helt inne i Opdals venstre hjørne. Norge klarte aldri å svare. Carew var nærmest på et gjennomspill, men Tyrkias sisteskanse var ute og blokkerte avslutningen.

- Vi har bra kontroll i første omgang, frem til målet til Tyrkia. I andre omgang ble vi for mye jagende, og etter hvert lempende, sa en skuffet Hareide.

- Ikke avgjort ennå

- Å slå Norge borte er veldig stort, og jeg vil gratulere spillerne. Jeg synes denne kampen viste hvem som fortjener å gå videre, sa Terim på pressekonferansen.

Han understreket imidlertid at EM-plassen ikke er sikret.

- Det er ikke avgjort ennå, vi har en stor jobb å gjøre onsdag, fortsatte Terim.

Norges EM-skjebne avgjøres onsdag. Da møter Norge Malta på bortebane, mens Tyrkia avslutter hjemme mot Bosnia samme dag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.