RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nekter å selge bilder til hverandre

Sist oppdatert:
Krigen mellom Se og Hør og de to tabloidene i Akersgata når nye høyder. Nå nekter de to mediene å selge bilder til ukebladet. Og omvendt.

DN skriver at etter at Se og Hør gikk over til to ukentlige utgivelser i høst, nektet Scanpix å selge VG-bilder til ukebladet. Dagbladet fulgte etter med å forby billedbyrået All Over Press å selge Dagblad-bilder til Se og Hør.

- På bakgrunn av dette har Se og Hør i dag bestemt at Se og Hør ikke vil selge bilder til VG og Dagbladet. Dette har med konkurransen å gjøre. Det er åpenbart at VG og Dagbladet definerer Se og Hør som en konkurrent og derfor ikke vil selge bilder til oss, sier direktør Lasse Gimnes i Se og Hør til DN.

Han har derfor null forståelse for at Aslak Ona i en kronikk i DN tidligere i høst skrev at bladet ikke var å regne som konkurrenter til VG, i forbindelse med ukebladets forsøk på å definere seg som avis og slippe moms.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere