RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nekter å tape

Sist oppdatert:
Vålerenga sanker poeng tross spillemessig nedtur.

- Vi fikk en håpløs start, sier Vålerenga-trener Raymond Mikkelsen etter uavgjort 2-2 mot nyopprykkede Skedsmo i den tredje interkretsrunden.

- Alle var like dårlig og vi leverte spill langt under pari. Vi kom til kampen med masse selvtillit etter en god treningskamp mot Drøbak/Frogn på torsdag, men kom kjapt ned på jorda igjen.

Med 0-2 til pause gikk det hett for seg i Vålerenga-garderoben.

- Vi klaska til. Det var reine ord for penga, men alle gutta var enige om at det vi leverte før pause ikke holdt mål.

Tross pausepraten var det liten bedring å spore i begynnelsen av 2. omgang.

- Vi gjorde mye rart og de personlige feilene florerte. Vi er kapable til å slå alle, men vi må ha samme innstilling mot et nyopprykket lag som Skedsmo som vi har i knokkelkampene mot Lyn. Det utdeles like mange poeng i hver kamp.

Debuterte med scoring

Omtrent kvarteret før slutt skjønte VIF-gutta alvoret og satt inn en sluttspurt som sikret poengdeling i årets andre bortekamp. Først var debutant og guttespiller Andreas Lund på rett sted til rett til da han pirket inn 1-2-reduseringen 13 minutter før slutt.

- En veldig god prestasjon av dagens debutant, sier Mikkelsen.

- Andreas startet angrepet da han stjal ballen på midtbanen og fikk betalt for et smart løp da han dyttet ballen over målstreken.

Så, to minutter på overtid, sikret Emilio Garcia poenget da han kranglet inn dagens andre Enga-mål.

- Spillemessig har ikke sesongstarten vært ovebevisende, men gutta viser en imponerende vinnervilje. De nekter å tape og klarer alltid å mobilisere det lille ekstra når det behøves. Slik skal det være også i fremtiden.

Neste interkretskamp er mot Raufoss på Valle førstkommende torsdag.

- Vi har lagt merke til at vi har noen supportere som følger oss både på borte- og hjemmebane. De setter vi veldig pris på, avslutter Mikkelsen.

Skedsmo - Vålerenga 2-2 (2-0)
Interkretsseriens 3.runde, Skedsmo stadion kunstgress, 29.mars 2009

Mål: 1-0 Skedsmo (15), 2-0 Skedsmo (35), 2-1 Andreas Lund (77), 2-2 Emilio Garcia (90)

Vålerengas lag: Kristian Krohn Holm - Soliman Aoudia (Momodou Darbou fra 75), Prince Mambouana, Andreas Aanesrud, Emilio Garcia - Kajan Kiruba (Martin Gooderham fra 35), Nikolai Djupesland (Andreas Lund fra 70), Momodou Darbou (Mikael Johansen fra 30), Stefan Mimic - Savas Tirit, Anders Lie

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere