RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nekter å tape

Sist oppdatert:
Vålerengas juniorer tok torsdag kveld imot Fredrikstads juniorer til kamp i Interkretsserien på Valle.

Av Ole Martin Grønset

Fredrikstad best i gang

Et Fredrikstad som lå på andreplass i Interkretsserien før dagens kamp ga Vålerenga kamp i første omgang. FFK tok også ledelsen midtveis i første omgang da de kom seg rundt på høyre kant og fikk lagt inn og Vålerenga-keeper Gard Aarvik var uheldig da han glapp ballen og FFKs spiss fikk stå alene foran mål. Vålerenga-forsvaret fikk blokkert det første skuddet men returen fikk FFK pirket i mål til 1-0-ledelse.

Utover i omgangen prøvde Vålerenga-juniorene å snu kampen, men manglet det siste lille ekstra som skulle til, dermed gikk Fredrikstad til pause med ledelse.

0-1 til 2-1

Andre omgang startet med et massivt Vålerenga-press og de skapte flere gode muligheter og begynte å få til sitt vanligvis gode spill.

Etter en drøy times spill fikk Vålerenga se at presset og det gode spillet betalte seg da Shola Akinyemi headet inn en god corner fra Nicolai Næss helt oppe i krysset, utagbart for FFKs keeper.

Etter målet fortsatte Vålerenga å male på for å få seieren, og etter rundt 70 minutters spill kom Ahmed El-Amrani seg fri på sin høyre kant og spilte ballen videre til Akinyemi som avsluttet rett på keeper, men han satte selv returen kontrollert i mål og Vålerenga hadde snudd kampen.

Etter at Vålerenga tok ledelsen kunne de kontrollere inn seieren med smart spill i slutt minuttene. Dermed endte kampen 2-1 til Vålerenga som passerte FFK og gikk opp til andreplass på tabellen.

- Crappy første omgang

- Vi visste Fredrikstad var et godt lag, vi visste det kom til å bli tøft og vi spiller en skikkelig crappy første omgang, i garderoben ble vi enige om at siden vi har den vinner mentaliteten vi har i laget for tiden så ville dette snu i andre omgang om vi bare fortsatte å male på, forteller trener Raymond Mikkelsen.

- Jeg syns gutta spiller en bra andre omgang, kanskje ikke så bra spillemessig men vi står frem som et lag. Vi flyttet Shola opp i 10er rollen, og han kom mer med i spillet og han ble match avgjørende for oss, men jeg syns alt i alt at det er en lagseier og det er deilig at vi er i den formen vi er i, og vi vet at fortsetter vi å jobbe hardt så får vi betalt, vi vet det kan stoppe, men forhåpentligvis ikke enda, avslutter Mikkelsen.

Vålerenga jr. - Fredrikstad jr. 2-1 (0-1)
Hafslundbanen, Interkretsserien, 16. juni 2011

Mål: 0-1 FFK (23), 1-1 Shola Akinyemi (61), 2-1 Shola Akinyemi (70)

Gult kort Vålerenga: Victor Johansen

Vålerengas lag: Gard Aarvik – Deniz Payazil, Marcus Kveen, Victor Johansen, Mathias Holmen – Shola Akinyemi, Nikolai Næss (Nicholas Tvinde fra 81) – Monir Ben Moussa (Riki Alba fra 45) – Andreas Lund, Ahmed El-Amrani (Kristian Grande fra 90), Shåresh Ahmadi (Markus Thorsen fra 90)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere