RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nektet å møte pressen

Foto: Alley, Ned (Scanpix)
Sist oppdatert:
Lene Alexandra tok den helt ut med 80-tallsglamour under sin fremførelse i MGP. Men hun gikk rett i garderoben da det gikk galt.

(SIDE2): Lene Alexandra var discodronning under første delfinale i Melodi Grand Prix fredag. Men det holdt ikke til å komme videre.

De to som gikk videre var nemlig Maria Haukaas Storeng og metallgutta i Keep of Kalessin.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Gikk rett i garderoben
Da det var klart hvem som gikk videre, var alle deltakerne tilgjengelig for pressen, utenom Lene Alexandra.

Etter at resultatene var klare, gikk nemlig Lene Alexandra rett i garderoben. Hun nekter å møte pressen etter det skuffende resultatet, skriver VG Nett.

- Jeg er kjempefornøyd
Sangeren valgte i stede å sendte en melding via sin kontaktperson i Sony Music.

- Jeg er kjempefornøyd med min innsats. Jeg har utviklet meg masse gjennom denne erfaringen. I kveld hadde jeg gode konkurrenter og jeg ønsker dem alle lykke til. Nå skal jeg studio og ha full fokus på album, skriver Lene Alexandra i meldingen, ifølge VG Nett.

- Jeg er helt kvalm
En som derimot var superglad etter fredagens konkurranse, var Maria Haukaas Storeng.

- Jeg er helt kvalm, utbrøt Maria da resultatet ble opplest. Men så la hun til:

- Jeg er også kjempeglad!

Metalband videre

Metalbandet «Keep Of Kalessin» fremførte sin låt «Dragontower» og høstet stor applaus fra salen da de gikk av scenen. Også de tok seieren med stor glede:

- Jeg er også utrolig glad! Det er helt utrolig, tusen takk! sa vokalisten da finaleplass nummer to var i boks.

De var delfinalens eneste bidrag i sjangeren svartmetall, og også det eneste bandet. Trønderne albumdebuterte i 1997 og kveldens fremføring var en fantasyinspirert låt.

Metallfolket hadde samlet seg om sin favoritt i god tid før programmet, og Facebook-gruppa «Stem på Keep of Kalessin i MGP 2010!» hadde allerede fått 2500 medlemmer tidligere fredag. I tillegg har gruppa flere tusen fans på andre Facebook-grupper.

Les også: Kan de Facebook-kuppe Grand Prix?

- Dette er dritkult. Vi hadde et lite håp om å gå videre til Siste Sjanse, og så går vi rett til finalen. Det er dritkult. Nå skal vi bare slappe av og ta oss en øl!, sier Arnt Obsidian Grønbech fra Keep of Kalessin til NRK.

Fortsatt håp

For to av deltakerne som ikke gikk videre denne runden er ikke kampen tapt riktig ennå. Bjørn Johan Muri og Gaute Ormåsen får fortsatt kjempe om finaleplass når Melodi Grand Prix-kvalifiseringen kjører en ekstrarunde, «Sistesjansen», der utstemte deltakere skal prøve å vinne tv-seernes gunst en gang til.

Neste deltakere ut

Neste fredag er det ny runde med deltakere, denne gangen går delfinalen av stabelen i Bodø. Deltakerne som da skal konkurrere om finaleplass er Venke Knutson, Skanksters, Tomine Harket, Maria Arredondo, Heine Totland, Alexander Stenerud og Hanne Haugsand. En like stjernespekket liste som i første runde, med andre ord.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere