Gå til sidens hovedinnhold

Nektet burger på hest – tok med den firbente inn

Britisk kvinne fikk bot etter å ha tatt med hesten inn på McDonalds etter drive-through-nekt

En britisk kvinne i Manchester kom ridende sammen med datteren på hest og ponni da de fikk lyst på litt junkfood søndag.

Etter å ha blitt nektet servering i luken beregnet på motoriserte kjøretøy, lot kvinnen datteren leie ponnien sin inn i restauranten.

Der gjorde den fra seg mens storøyde gjester og ansatte sto rundt.

Plaget kunder
Politiet i Manchester skrev følgende på sin Facebook-side:

«Betjeningen nektet å servere kvinnene på grunn av selskapets retningslinjer. Kvinnen tok så hesten inn på restauranten, som endte med å gjøre sitt fornødne på gulvet. Synet og lukten av dette medførte åpenbart forstyrrelse og plaget kundene som forsøkte å spise, så vel som de ansatte.»

Serverer ikke hester
BBC skriver at en talskvinne for McDonalds uttalte følgende:

- Den 20. juli lot en kvinne ponnien sin entre vår restaurant i Whitefield etter å ha blitt nektet servering i drive-through-feltet.

- Hendelsen medførte ubehag for kundene og forstyrrelse for restauranten, og politiet skrev ut en bot til kvinnen.

Hun la så til, for å understreke at hester ikke er velkomne på McDonalds, om noen skulle være i tvil:

- Våre kunder og ansattes velvære og trygghet er vår øverste prioritet og av den grunn er vi ikke i stand til å servere fotgjengere, syklister eller kunder på hesterygg gjennom drive-through-luken.

Slår tilbake
Kvinnen som heter Christine McGrail, slår tilbake i et intervju i Telegraph tirsdag.

Her forteller hun at hun og datteren er blitt servert på McDonalds tidligere, på hest og ponni. Da de ble bedt om å stige ned fra hestene før de gikk inn, forteller McGrail at hun tok det bokstavelig og lot datteren leie ponnien sin inn i restauranten.

Selv om hun ble stående utenfor med hesten sin, medgir McGrail at hun ikke skulle sendt datteren inn med ponnien.

- Folk har jo fått for seg at vi kjørte hesteveddeløp inni der. Minnie er det mest gemyttelige dyret, hun elsker mennesker og hun elsker barn. Jeg så ingen som var skremt, alle så det morsomme i situasjonen, hevder den plutselig verdenskjente hesteentusiasten.

Støttes av hesteeiere
Ponnien Minnie skal for øvrig være stor fan av McDonalds desserten McFlurry.

Telegraph skriver at også andre hesteeiere bekrefter at drive-through-luken har vært åpen for hamburgersultne på hesteryggen.

- Jeg har vært der en rekke ganger. Det er ganske mange rideskoler og staller i nærheten. De ansatte der har alltid servert meg, sa en av dem til den engelske avisen.

Dyr på bar
Her er to andre historier om dyr på uvanlige steder (Telegraph):

I mars i år ble gjester på et luksushotell i California tatt på sengen av en sjøløvebaby som vraltet inn fra en nærliggende strand og satte seg i utebaren.

I november 2010 fikk en australsk pub storfint besøk da en koala stakk innom på en stormfull kveld, tok plass i baren og sovnet.

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken