RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nelvik tjente millioner på Se og Hør-fest

Sist oppdatert:
Se og Hør fikk hjelp av et eventselskap, der sjefredaktør Odd J. Nelvik er medeier, for å feire sitt eget 25-års-jubileum.

Tidligere Se og Hør-journalist Knut Meiner eier selskapet Komom sammen med sin egen datter og sjefredaktør i Se og Hør, Odd J. Nelvik. Meiner forteller om inntekter på en god del millioner i forbindelse med arrangementet, inntekter som også kan komme aksjonær Nelvik til gode. Sjefredaktøren eier 20 prosent i Komon.

Det skriver Dagens Næringsliv i dag.

Det er blitt estimert at Se og Hør spanderte rundt ti millioner kroner for å feire seg selv, og Komon vil etter all sannsynlighet sitte igjen med en stor andel av disse pengene. Selskapet har også ved tidligere anledninger gjort oppdrag for Se og Hør, men ved forrige storfest, da bladet feiret 20 år i 1998, var det eventselskapet Trond og Trond som gjorde jobben.

- 20-års-jubileet var svært vellykket, og vi hadde en intensjon om at vi skulle samarbeide om 25-års-jubileet inntil vi på et tidspunkt fikk beskjed om det var valgt en annen leverandør, sier administrerende direktør Trond Myhre i Trond og Trond til Dagens Næringsliv.

Nelvik sier dette om oppdraget:

- Lasse Gimnes med flere har vurdert hvem som skulle gjøre jobben. Når valget var gjort sa jeg OK, men her har jeg eierandeler, så da ville jeg orientere styret, sier festvert og arrangør Nelvik til Dagens Næringsliv.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere