*Nettavisen* Nyheter.

Neon på alles lepper

Foto: (Scanpix)

Neonrosa er det siste nye på makeupfronten.

31.03.11 20:45

(SIDE2): Denne sesongens sterkeste makeuptrend blir trolig knallrosa lepper. Og tro det eller ei, det har aldri tatt kortere tid å gjøre seg festklar. Dette er den perfekte rett fra stranden-stylingen.

Se tre steg til vårens heteste styling her.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Stylingguide
Vårens og sommerens sterkeste makeuptrend ble vist på catwalken i Milano i september i fjor. Designeren Jil Sander overrasket med sin nakne styling, men med knallrosa lepper. Nettopp denne trenden spår Side2 også til å bli en av de største i den kommende sesongen. Og vi er sjeleglad for at det aldri før har vært enklere å style seg. Med tre enkle knep blir du garantert styling-esset i gjengen. Her er våre råd.

1. Foundation eller pudder
Det viktigste for å stråle er en vakker hud, og nettopp det får du ved å bruke foundation eller pudder. Husk å velge en farge som er lik eller helst en nyanse lysere enn huden din.

Putter du på masse solpudder eller en foundation som er mørkere enn din hudfarge får du et tydeligere skille, og ikke en naturlig look. Når du har fått en fin brunfarge kan du også godt parkere pudderet på hylla for noen uker.

Artikkelen fortsetter under bildet

Klikk på bildet for å forstørre.

2. Knallfarget lepper
En knallfarget leppestift er faktisk det eneste du trenger i vesken til sommeren - enten du går for rosa, rød eller oransje. Det aller siste er neonrosa lepper. For de riktig vågale jentene, så anbefales det å droppe mascaraen til denne hete looken. Pudderet og den knallfarget leppestiften er alt som skal til. Eventuelt kan du putte litt svak rosa rouge på kinnene.

Klikk på bildet for å forstørre.

3. Håret stramt bakover
Oppsatt hår er uten tvil det mest riktige i år, og det skal gjerne være stramt. Ifølge Jil Sanders heteste look for våren og sommeren, skal du gre håret stramt bakover, og sette det opp i en hårball. Men de høye hårballene fra fjor er nå lagt ned noen centimeter, og flere av verdens ledende designere velger nå den lave hårballen. Synes du det er vanskelig å sette opp en hårball, kan du for eksempel heller bare ha en slett hestehale som du retter ut med et rettetang.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.