RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nera-ledelsen avviser resultatvarsel

Sist oppdatert:
Spekulasjoner om et resultatvarsel fra Bjørn Ove Skjeie og Nera fikk aksjekursen til å stupe. Nera-ledelsen avviser overfor iMarkedet at selskapet vil sende et resultatvarsel
Nera-aksjen var ned hele 8,2 prosent til 13,40 kroner etter lunsj fredag. En rekke investorer hadde sjekket ut rapporterte nye ordre siden i sommer fra selskapet, og dermed startet spekulasjonene om et resultatvarsel.

Nera har i andre kvartal kun meldte om signering av en kontrakt med Fiji Telecom om leveranse av et kommunikasjonsnettverk som vil gi Fiji-øyene bredbåndstilgang. Kontrakten med Fiji Telecom har en samlet verdi på 45 millioner kroner.

Avviser spekulasjonene

Neras informasjonssjef Helge Skaar avviser spekulasjonene om et resultatvarsel overfor iMarkedet.

- Vi kommenterer ikke rykter. Dersom vi har noe å meddele sender vi melding til Børsen. PT har vi ingen melding under planlegging, sier Skaar til iMarkedet.

Enskilda aktive

Både meglerhusene Enskilda og ABG Sundal Collier var aktive på selgersiden fredag. Enskilda har lagt press på Nera-kursen den siste uken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere