RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nera melder om kontrakt!

Sist oppdatert:
Bergensselskapet Nera, med Bjørn Ove Skjeie i spissen, melder om en ny kontrakt. Avtalen ansees som strategiske viktig, men gir lite klingende mynt i kassen
(Ny: Opplysninger om kontraktsstørrelsen)

Nera er blitt valgt til å levere satellittkommunikasjonsutstyr til et betydelig nettverksprosjekt i Latin-Amerika, skriver selskapet i en melding.

- Den strategisk viktige kontrakten inkluderer jordstasjonen til satellittkommunikasjonsnettverket, samt et stort antall terminaler. Nettverket skal benyttes til å levere telefoni over IP og bredbåndsinternett-aksess via disse terminalene til utkantstrøk i Latin-Amerika, heter det i en melding.

Etter det iMarkedet.no forstår er en slik gateway-kontrakt erfaringsmessig i størrelsesordenen på mellom 5 til 10 millioner kroner. I tillegg til dette kommer også leveranse av terminaler for Nera.

Nera skriver videre at flere land i Latin-Amerika for tiden er i gang med offentlige anbudsrunder med sikte på å gjøre internett-
aksess tilgjengelig for en større del av befolkningen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere