RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nerd eller sexy?

Sist oppdatert:
For å bevise en gang for alle dataspill har blitt allemannseie har kreative hoder nå satt i gang jakten på verdens mest sexy dataspillere.

Det er nettstedet Gamer.tv som nå har lansert den store konkurransen som de kaller for ”The Search For The Sexiest Gamer”. Konkurransen skal vare i to måneder, og de innledende rundene kan du følge direkte på nettet.

Stem på din favoritt
Jakten på sexy gamere foregår i USA og Storbritannia. De som vinner den britiske kåringen får en tur til USA, og de som vinner den amerikanske kåringen får en tur til Storbritannia.

På konkurransens offisielle nettsider kan de som ønsker å melde seg på laste opp bilder og legge inn informasjon om seg selv. I dag startet også selve konkurransen, noe som betyr at du kan gå inn og gi deltakerne karakterer fra en til ti etter hvor sexy du mener de er.

- Som gamer vil jeg si at vi nå er lei av å bli stemplet som lekenerder. Derfor har Gamer.tv bestemt seg for å gravlegge denne myten ved å vise at også de som spiller kan være sexy mennesker, sier direktør i Gamer.tv, Chris Bergstresser.

Virkelighetens ”Revenge of the Nerds” kan du følge ved å klikke på lenken under.

The Search For The Sexiest Gamer

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere