RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nerdenes superfest

Snart er det påske igjen. Over 5.000 ungdommer samles i Vikingskipet for å dyrke sin egen kultur. Se bildene her.

Musikkfolket har Quart-festivalen, kristenfolket har Oase, musikkbransjen har Spellemansprisen, filmbransjen har Amanda, reklamebransjen har Gullfisken, tv-verdenen har Sølvruten - og de datafrelste har The Gathering.

Verdensrekord
Den gigantiske samlingen av pc-interessert kjempet i flere år om å være verdens største, og holdt blant annet den offisielle verdensrekorden i verdens største midleritidige nettverk. Nå har de strukket kapasiteten i OL-arenaen på Hamar til sitt ytterste, og har måttet gi opp konkurransen om å være størst mot svenske Dreamhack.

The Gathering er likevel en datasamling helt utenom det vanlige, med masse liv, musikk, underholdning og foredrag som en ikke finner noe annet sted i verden. Det er en samlingsplass for alt fra svært kompetente utviklere og hele veien til de som bare synes data er gøy, eller som liker å spille. Det er også et flott sted å knytte nye kontakter.

5.200 deltakere
Det er grunnen til at tusenvis av personer hvert år nærmest slåss om de rundt 5.200 billettene som legges ut, og at personer kommer fra hele verden for å delta.

TV 2 Nettavisen vil selvsagt være tilstede i år igjen for å gi deg bildene og stemningsrapporter. I mellomtiden kan du se på bilder fra tidligere år i bildekaruselle under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere