RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nervøs før badedraktvisning

Foto: Splash News (Splash News)
Sist oppdatert:
Miranda Kerr tilbake for fullt - syv måneder etter fødselen.

(SIDE2:) Miranda Kerr blir sett på som en av de ti flotteste modellene i verden. Og onsdag beviste hun hvorfor. Publikum klappet da hun spradet nedover catwalken i Sydney i dag. De oppmøtte var tydelig imponert over den flotte modellens slanke figur og utstråling så kort tid etter at hun ble mor til lille Flynn.

Orlando Bloom og Kerr ble foreldre til gutten i januar.

Pappa passer babyen
Blant antrekkene hun viste for David Jones var en minimal badedrakt. Og selv om 28-åringen ikke har noe å frykte før en visning, var hun angivelig nervøs.

- Jeg er litt nervøs for å gå tilbake på catwalken i badetøy fordi jeg fikk en baby for bare syv måneder siden. Men jeg har gjort treningen min, og har startet med både pilates og yoga, sa hun før showet ifølge The Sun.

Kerr viste også blant annet fram en lang rød kjole, en hvit lårkort kjole, og også et mer rocka antrekk i form av bukser og naglejakke.

Supermodellen er i hjemlandet for å jobbe med ulike prosjekter for David Jones som hun fronter. Orlando Bloom er også med til hovedstaden, men passet Flynn mens Kerr var på jobb.

Her kan du se bilder fra onsdagens visning:

4429

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere