RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nervøse filmhåp

Sist oppdatert:
- Jeg har vært nervøs lenge, sier Sarah Elise Steensby (24) som gikk videre etter audition på «Filmstjerne» fredag. Se bildespesial.

(Youngstorget i Oslo / SIDE2):- Nå er jeg veldig glad. På audition improviserte jeg at jeg slo opp med kjæresten min. Kjæresten min var kameraet, sier Sarah Elise, som drømmer om å slå gjennom som skuespiller i Norge.

Det var ikke mange som møtte opp på audition til «Filmstjerne» i Oslo, der vinnerne, en gutt og en jente får hovedrollene i den romantiske komedien «Kalde føtter» som vil bli lansert i 2006.

Vågalt prosjekt
- Vi er ikke lei av å bli sammenlignet med «Idol». Programmet hadde god suksess, men vi har et annet konsept, sier castingansvarlig, Anne Line Sundby.

Hun hevder at grunnen til at det ikke er de samme Idol-tilstandene og like mange som møter opp på audition, er fordi «Filmstjerne» krever høyere alder og mer kompetanse.

- Vi har et stort budsjett, manuset er klart og det er høy grad av seriøsitet, sier Sundby.

Hun mener de som skal komme videre må ha kamerautsråling, by på seg selv og tørre å leke.

Det lille røde rommet
Pia Vikdal (20) var blant de som måtte gå skuffet hjem fra Youngstorget. Hun spilte et utdrag fra Rome og Julie, men lampen lyste ikke grønt for jenta fra Lørenskog.

- Det var veldig ensomt i auditionrommet. Det var ekkelt, men nå har jeg den erfaringen også, sa Vikdal, som ikke var veldig skuffet.

Les mer her:

Siste frist for filmstjerner
Tjelta vil ha en rival
Sarah skal finne filmstjerner

Se bilder fra fredagens audition under:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere