*Nettavisen* Nyheter.

Neste-genrasjons panikkonge

«Resident Evil 4» er blant de beste spillene til denne generasjonen med konsoller. Nå er oppfølgeren på vei.

26.07.05 09:18

Det japanske spillmagasinet Famitsu byr på de første «Resident Evil 5»-detaljene. Spillet er på vei til Xbox 360 og Playstation 3 og ingen utgivelsesdato er foreløpig kjent.

I intervjuet med bladet forteller spillets producer, Jun Takeuchi, at hele Capcom ble imponert over «Resident Evil 4». Spesielt det at det både gjorde mye nytt og samtidig beholdt «Resident Evil»-følelsen skapte begeistring. I følge Takeuchi skal «Resident Evil 5» flytte spillserien like mange steg fremover.

«Resident Evil 4» elsker å pøse på med fiender, og oppfølgeren ser ut til å følge i de samme fotsporene. Bildene i Famitsu viser spillets hovedperson løpende fra en horde med fiender. Motstanderne er mer avanserte enn «RE4» sine. Beistene i femmeren kan blant annet vise flere følelser.

I tillegg til de tidligere «Resident Evil»-spillenes mørke og klaustrofobiske omgivelser, vil «RE 5» inneholde åpne områder hvor sollyset strømmer på. Historien og hovedpersonen er hemmelig, men de heteste ryktene sier at Chris fra «Resident Evil» vender tilbake.

Mer informasjon om «Resident Evil 5» kommer forhåpentligvis på Tokyo Game Show som varer fra 16. til 18. september.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.