Neste nakenoffer?

Foto: (Universal)

Programleder mener tre artister står for tur

11.05.09 12:43

New York-radiostasjonen Hot 97s Miss Info, som har jobbet for MTV, VH1 og Rolling Stone, har tidligere røpet mye snusk om kjendiser som har vist seg å stemme.

Nå mener programlederen at hun sitter på ny, saftig info.

To dager etter at P. Diddy-sanger Cassie, se her, fikk nakenbilder spredd på nettet, skjedde det samme angivelig med Rihanna, se her, og Minya Oh, som hun egentlig heter, sier at det ikke over.

Ifølge 730.no hevder journalisten at materialet som nylig lekket ikke er fra i år, og at sexbilder av Rihanna sammen med eksen Chris Brown, samt snapshots av Cassie hvor hun ikke er alene, kan dukke opp. (Artisten skal være sammen med Diddy.)

Info skriver at tre andre personer er i faresonen:

- Bilder av en kvinne som ikke lenger er singel, men som én gang var det største sexsymbolet innen musikk/film/mote... og bilder av en populær skuespiller som har blitt en sanger som liker å henge med Opie... og bilder av en ny blondine.

Radiokjendisen røper så svaret på gåten:

Jennifer Lopez (39), Jamie Foxx (41) og Christina Milian (27).

Muskelbunten Foxx, som ofte stiller halvnaken på bilder, vant Oscar for filmen Ray og har vært Grammy-nominert flere ganger. Hans nyeste singel «Blame It» er på andreplass på Billboard Hot 100. (Regissøren Ron Howard alias Opie i 60-tallsserien The Andy Griffith Show er med i musikkvideoen.

Lopez holder seg også opptatt. Denne måneden starter hun å filme komedien «The Back-Up Plan», om en kvinne som blir kunstig befruktet med tvillinger samme dagen som hun møter mannen i sitt liv. (J-Lo og ektemannen Marc Anthony fikk tvillinger i fjor.) Skuespilleren er også i gang med innspillingen av sitt syvende album.

Hvis Miss Infos anonyme kilder har rett, kan popstjernen Christina Milian være den som kan få mest oppsving fra nakenbilder.

Til tross for bra respons på sin sex Ray Kay-video til singelen «Us Against the World», ble låten stort sett ignorert, og etter å ha byttet produsentkjæreste fra Andre «Dre» Christopher Lyon til Terius «The-Dream» Youngdell Nash, har hun flere ganger forandret utgivelsesdatoen på sitt første album på tre år.

Milians kommende cheerleaderfilm, «Bring It On 5», blir ikke satt opp på kino.

730.no: Se traileren og vurder selv om det er urettferdig.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.