RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Bildet er tatt av en av våre lesere - som irriterer seg grønn over beinharde brøytekanter i Oslo. - Nesten så jeg spyr av irritasjon!
Bildet er tatt av en av våre lesere - som irriterer seg grønn over beinharde brøytekanter i Oslo. - Nesten så jeg spyr av irritasjon! Foto: Leserfoto

Nesten så du eksploderer?

Sist oppdatert:
Beinharde brøytekanter er kanskje ikke det aller festligste vi vet om.

(iOslo.no) Vi i iOslo. no-redaksjonen er alltid på jakt etter morsomme og interessante bilder fra din hverdag i Oslo. Personen som har sendt inn dette bildet kom plutselig på at det ikke var så lett å måke vekk snøen lenger.

Når temperaturen går opp og ned hele tiden, ender brøytekantene opp som knallharde isvegger, noe Viking har fått erfare.

- Vi er ikke ukjent med dette, vi hadde senest et slikt tilfelle i dag. Problemet er at hvis vi forsøker å trekke ut bilen, kan bilen bli skadet - og da er det vi som har ansvaret for skaden, sier markedsdirektør Hans Petter Semmelmann i Viking til iOslo.no.

Send oss bilder av ting som for alvor irriterer deg i hverdagen! Send til tips@ioslo.no

Han forteller at Viking ikke har utstyr til å hakke fram biler.

- Jeg vet ikke hvor stort problem disse beinharde brøytekantene representerer, men det har jo vært mye snø og veldig kaldt. I fjor var det veldig annerledes, hvor det var nesten vår på denne tiden, ler han.

Les også om hvordan Oslo-kjeltringer borer seg gjennom butikkvegger

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere