RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nesten superbra for Våghalsen

Sist oppdatert:
Daredevil er en av de aller tøffeste superheltene med sitt røde hår og manglende syn. Filmen er nesten så bra som den burde vært, men bare nesten.

En av de aller tøffeste superheltene er utvilsomt Daredevil, eller Våghalsen som han tidligere het her i landet. Matt Murdock ble blind som barn etter en bilulykke (eller en atomstav falt ut av en bil og gjorde ham blind), samtidig fikk han supersanser.

Akkurat den historien går veldig fort i filmen, men greit nok. I Spiderman ble det så langdrygt at man fikk lyst til å spole fort framover.

Den resterende historien dreier seg om å koble inn alle de store personene fra tegneserien, den onde krimbossen Kingpin, bifiguren som nesten er tøffere enn helten: Bullseye og den meget sexy Elektra.

Det klarer filmen nesten også, og rollefigurene er godt besatt med unntak av steintrynet Ben Affleck. Han er dessverre helt feil som Daredevil, og har ikke en gang rødt hår. EN SKAM.

Filmen klarer seg bra den første timen, men den siste kampen mellom Bullseye og Daredevil blir patetisk dårlig etterhvert. Synd, for her kunne man virkelig hatt noe. Istedenfor noe som bare er nesten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere