RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nestlederen i Politiforbundet tar gjenvalg

Sist oppdatert:
Oslo (NTB): Nestleder Sigve Bolstad i Politiets Fellesforbund (PF) tar likevel gjenvalg på forbundets landsmøte i Molde om to uker, selv om han ikke klarte å kaste den mangeårige lederen Arne Johannessen.

Nestleder Sigve Bolstad i Politiets Fellesforbund (PF) ønsket tidligere i høst å utfordre Arne Johannessen om ledervervet på landsmøtet. Men under en samling for lokallagsledere på Vettre i Asker i september trakk Bolstad sitt kandidatur. Samtidig sa han at han ikke ønsket å fortsette som nestleder. Kort tid før landsmøtet sto dermed forbundet uten en nestlederkandidat. Nå skriver Politiforum at Sigve Bolstad likevel ønsker å stille som nestleder.

Bolstad sier til at samlingen på Vettre i september «ikke var PF verdig», men at han opplever prosessen i etterkant som god.

- Det har vært helt avgjørende for meg at Arne Johannessen og de andre tillitsvalgte har forståelse for beslutningene om å trekke oss. Jeg har fått mange gode tilbakemeldinger etter Vettre, og opplevde en berettiget tilbakemelding om at man vil hverandre godt, understreker nestlederen.

- På bakgrunn av dette, har jeg uten stor tvil trukket min beslutning som ble truffet på Vettre, og stiller som kandidat på landsmøtet, fortsetter Bolstad.

Både Johannessen og Bolstad understreker at de i tiden etter Vettre har vært opptatt av å ta sitt lederansvar.

- Vi har hatt mange gode samtaler. Jeg opplever at vi har tatt felles ansvar, sier Johannessen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere