RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Netcom forlenger gratis MMS

Sist oppdatert:
Netcom forlenger introduksjonstilbudet om gratis MMS ut november
Bruken av MMS har skutt i været, og i oktober ligger det an til at det bare i NetComs nett blir sendt over 2 millioner meldinger, ifølge en pressemelding fra Netcom.

- Det er langt over hva vi hadde forventet da vi i januar startet piloten, og Norge ligger for eksempel langt foran våre naboland i antall sendte meldinger, sier direktør for markedsledelse Sondre Aarrestad.

Nå velger NetCom å forlenge gratisperioden fram til 30. november. Den voldsomme trafikken, kombinert med introduksjon av umoden teknologi og komplekse tekniske løsninger, har medført noe ustabilitet i nettet.

- En tjeneste skal fungere optimalt for at vi skal kunne ta betalt. Vi trenger noen ekstra dager for å finjustere systemene våre, og derfor denne gladmeldingen om gratis MMS i nok en måned, opplyser Aarrestad.

- Men fra og med 1.desember må alle NetComs kunder regne med å betale 2,50 kroner pr melding, avslutter Sondre Aarrestad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere