RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NetCom må registrere 300.000

Mens Telenor kan slappe av, må NetCom jobbe på spreng for å oppfylle Post- og teletilsynets krav om registrering av kontantkortkunder.

Etter at Post- og teletilsynet i forrige uke kom med et påbud om at mobiloperatørene plikter å registrere kontantkortbruker, må nå NetCom jobbe på spreng for å registrere rundt 300.000 kortbrukere.

Av NetComs 1,2 millioner kunder er det litt under halvparten som bruker kontantkort. Av disse er det rundt 300.000 som ikke er registrerte, i følge digi.no.

- Vi jobber på spreng for å få på plass et registreringssystem, sier informasjonssjef Guri Wormdahl i NetCom til nettstedet.

Hun sier det vil vært en stor jobb for mobiloperatøren å kartlegge alle brukerne, men tror arbeidet skal være unnagjort på et halvt års tid.

Telenor Mobil kan derimot bare hvile på laurbærene og se på at konkurrenten jobber. De har allerede registrert alle sine kontantkortbrukere.

- For oss vil ikke kravet om registrering ha noen konsekvenser, vi gjennomfører i dag det de krever. Vi registrerer våre kontantkortkunder som en oppfølgning av mobilmeldingen som ble vedtatt for et halvt år siden, sa informasjonssjef i Telenor Mobil, Sigurd Sandvin, til TV 2 Nettavisen da påbudet kom i forrige uke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere