RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Tom Strandberg og Trond Heide er gründerne bak iTest.no
Tom Strandberg og Trond Heide er gründerne bak iTest.no (iTest.no)

Nettavisen inngår samarbeid med iTest

Sist oppdatert:
Med iTest ombord er Nettavisen klar for nye muligheter

OSLO (Nettavisen):Mediehuset Nettavisen har i dag inngått et samarbeid med nettstedet iTest.no. iTest samler de aller fleste tester som publiseres i Norge i én database, og gjør det enkelt for brukerne å finne tester for de produktene de er ute etter - enten det gjelder bil, data, mat eller en hel rekke andre kategorier.

Fra sitt hovedkontor i Kongsvinger oppdaterer iTest siden daglig, og har så langt samlet sammen mer enn 14 500 tester.

Gjør det enklere å finne igjen tester

Det er Tom Strandberg og Trond Heide som er gründerne bak iTest. De kom over et problem i at det var vanskelig å finne igjen tester de hadde lest før, selv ved et søk på Google.

- Et Google-søk resulterte i at vi fikk flere enn 100 000 treff, hvor de første var annonser og de andre var mer eller mindre ikke relevante. Det var da vi begynte å se om vi kunne finne en god løsning slik at dette problemet kunne løses.

Samler alle tester, og kategoriserer

Løsningen på problemet har blitt å samle alle tester som publiseres inn i én portal. Her sorteres de ut i 16 hovedgrupper, som dekker en rekke områder som bil, data, mobil, foto, forsikring, og mye mer.

Eller som Heide selv beskriver det: - Det finnes mange gode sider for tester i dag, men ingen har en slik komplett løsning som iTest.no.

- Det er ingen tvil om at iTest er noe som gjør vårt produkt bedre.

​- Vi er alltid ute etter gode samarbeidspartnere som kan tilby innhold og produkter som gjør totalopplevelsen av Nettavisen bedre, sier direktør for forretningsutvikling Pål Nisja-Wilhelmsen. Det er ingen tvil om iTest er nettopp noe som gjør vårt produkt bedre.

Innovasjon Norge-støttet inkubatorbedrift

Så langt har iTest mottatt støtte fra Innovasjon Norge, og retter spesielt en stor takk til Mathias Bakke Haugen hos Innovasjon Norges Hamar-kontor. I tillegg har iTest blitt tatt opp som inkubatorbedrift i Hedmark Kunnskapspark, hvor de i dag har tilholdssted.

iTest skal være norges beste, meste brukervennlige og komplette nettside for forbrukertester, og med 14 500 tester er iTest allerede langt på vei.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere