RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nettavisen konstant med underskudd

Sist oppdatert:
I fjor ble det 20,1 millioner i minus for Nettavisen. I år skal samordning med TV 2 føre Nettavisen nærmere pluss.

Nettavisen har aldri hatt et positivt driftsår siden starten i 1996. Det skjedde heller ikke i fjor da landets første rene allmennavis på nettet fikk et negativ driftsresultat på 32,5 millioner kroner.

Omsetning var på 22,8 millioner kroner, skriver Dagens Næringsliv i dag. Resultatet før skatt var på minus 21,1 millioner kroner.

Økningen i omsetningen var på hele 192,3 prosent fra året før, men tallene er i realiteten ikke sammenlignbare siden TV 2 i handelen med Nettavisen har dratt portalen Spray inn i kabalen.

Historikken til TV 2 Nettavisen i regnskapene viser nå 7,8 millioner kroner i omsetning for 2000 og 2001, mens avisen i realiteten omsatte for nesten 30 millioner i 2000 og 19,7 i 2001.

TV 2 Nettavisen-sjef Gunnar Stavrum opplyser at rundt ti personer har forsvunnet i samordningen med TV 2. Økonomi og administrasjon pluss teknisk avdeling i gamle Nettavisen er borte og erstattet med de samme funksjonene i TV 2 Interaktiv.

Det er på Nettavisen.no at nyhetene nå produseres til nett og tekst-TV, mens TV2.no er blitt en portal for TV 2 og Nettavisens nyheter.

Stavrum håper på å bringe driften i pluss mot slutten av 2003, ifølge Dagens Næringsliv.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere