*Nettavisen* Nyheter.

Nettavisen lanserer ungdomsmagasin

Foto: Paul Weaver/Nettavisen

Det første rene nyhets-, underholdnings- og livsstilsmagasinet for unge er nå på nett.

29.01.08 10:42

Her er magasinet det ikke finnes maken til! Nettavisens nylansering «YeYe» er laget av ungdom for ungdom og om ungdom!

- Vi har laget et magasin som snakker med ungdommen, og ikke til. Magasinet har nyheter, livsstil og underholdning sett fra en ung synsvinkel, sier sjefredaktør Gunnar Stavrum i Mediehuset Nettavisen.

Unge skribenter
Det betyr i praksis at det er de unge selv som skriver og lager nettstedet. Redaksjonens to seniormedlemmer er 25 år, mens resten av redaksjonen alle er under 20 år.

- Litt for ofte blir det slik at når man lager noe for unge så skrives det av voksne som snakker til ungdom, sier redaksjonssjef Linn de Lange. Vi har snudd det på hodet. Hos yeye.no vil man oftere snakke til de «voksne» fra et ungt ståsted.

Målgruppe
Målgruppen for nettstedet er i utgangspunktet alle under 20 år, men Linn de Lange utdyper det noe:

- Det er et relativt begrep å være ung. Noen er unge til sinns til de er langt opp mot 30, mens andre fortere blir voksne. Å snakke om alder blir feil, hvis man er ung til sinns vil man finne det stoffet man er interessert i på yeye.no

Samarbeid med biip.no
Yeye, som nettstedet heter, vil fokusere på aktuelle saker innenfor nyhetsbildet, skole, jobb, hobby, fritid, musikk, bøker, film, mobil, data, spill, livsstilssaker som mote og samliv og kjendisnyheter. Yeye.no har også et trafikksamarbeid med nettsamfunnet biip.no. Biip.no er Norges største nettsamfunn for unge med over 308 000 medlemmer.

- For Mediehuset Nettavisen betyr dette nå at vi kan selge et stort produkt rettet mot et ungt marked, sier salgsdirektør Søren Eriksen. Vi har tatt over salget av biip.no og vil samselge dette med det redaksjonelle produktet yeye.no. Sammen er de to nettstedene det nærmeste man kan komme et komplett produkt mot unge i Norge.

Her kan du besøke yeye.no

Annonsebilag