*Nettavisen* Nyheter.

Nettavisen satser på luksus

Det du drømmer om, ønsker du hadde og blir fascinert av, kan du nå lese om på Nettavisen.

12.03.08 16:04

I 1996 påpekte psykologen David T. Lykken at halvparten av det vi oppfatter som gode følelser, er medfødt. Resten kommer fra ytre påvirkninger. Det var nesten ett hundre år siden at hans amerikanske kollega skrev følgende:

«Lykke er for de fleste, til alle tider, det hemmelige motiv til alt hva de gjør.»

Forfatter Jennifer Michael Hecht har skrevet om den moderne jakten på lykke, som hun i dag mener er jakten på status: Lykken er det vi kaller luksus, ting vi tar oss råd til for at vi har lyst og fordi det gir oss positive følelser, skrev hun i sin bok «The Happiness Myth.»

Les: Dette er Norges flotteste suiter

Luksus hos Nettavisen
Nettavisen lanserer nå en egen luksussatsing. Vi gir deg det aller ypperste, det aller beste - toppen av toppen på isfjellet. I vår luksusseksjon kan du lese om mobiler til 8 millioner kroner, øl som koster mer enn den dyreste champagnen, de råeste hotellene og bilene du bare kan drømme om.

- En av de store trendene, både når det gjelder redaksjonelt stoff og interesse generelt i markedet, er luksusvarer, sier innovasjonssjef Pål Nisja-Wilhelmsen i Mediehuset Nettavisen. Da luksuskonseptet ble presentert for oss, tente vi øyeblikket både på tankene bak det redaksjonelle produktet og hvordan dette skulle fremstå generelt i markedet.

Bak prosjektet står Werner Kling og Björn Audunn Blöndal.

- Det eneste vi egentlig kan si, er at vi ikke hadde hatt råd til noe av det vi skriver om, sier Björn Audunn med et smil. Vi tror vi har laget et nettmagasin for drømmer, inspirasjon og fascinasjon.

Her finner du Lxus - det aller beste

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.