RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nettet gir kvinner vill sex

Sist oppdatert:
Kvinner som bruker nettet for å få sex utvikler en mer eksperimenterende seksualitet viser en ny undersøkelse.

Den danske undersøkelsen som er gjort av Bedresex.nu i Danmark av to sexologer viser at kvinnene som bruker nettet for å finne en seksualpartner blir mer eksperimenterende og får mer lyst. I tillegg viser undersøkelsen at de mener de får større livskvalitet og selvtillit.

- Det er noe med å gi seg selv en frihet som kvinne, sier en 41 år gammel dansk journalist hos BT som har vært med på undersøkelsen.

- Å finne den ukontrollerbare lysten uten å måtte stå til regnskap for andre enn deg selv og den man er sammen med er noe jeg har lengtet etter.

Sin egen seksualitet
De to sexologene som har gjort undersøkelsen, Vivi Hollænder og Bigit Bertelsen mener Internett åpner dører for kvinner:

- Internettet gir helt nye muligheter for kvinner til å utforske sin egen seksualitet, sier de til BT.

Kvinners marked
Undersøkelsen viser også at nettdating er kvinners marked, der har de kontrollen. Når en kvinne oppretter en profil vil man i gjennomsnitt får rundt 100 menn å velge blant på kort tid.

- Mitt seksualliv har har blitt rikere, sier en 29 år gammel lærer til BT, og selvitilliten min har blitt endret ett hundre prosent.

Ett lite problem
Undersøkelsen avdekker likevel ett problem, om man skal tro kvinnene som var med:

- Se opp for mannfolk med potensproblemer, de blir ofte overrasket over at vi kvinner også kan være seksuelt aggressive sier sexologene.

Norske tilbud
Side2 drifter nettdatingstjenesten Side2 Date med over 15 000 aktive medlemmer daglig og TV 2 tilbyr også verdens største datingtjeneste Match.com. For en komplett oversikt over norske datingtjenester kan du se i Kvasir .

Under ser du bilder fra Skin Two Rubber Ball, som er en årlig tilstelning i London som har meldt om en økning på 170 prosent når det gjelder påmeldte kvinner etter at nettet kom for fullt i 1998.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere