Gå til sidens hovedinnhold

Nettet snører seg

Mulige DNA-spor og tips fra publikum gjør politiet optimistisk i søket etter desperadoen som skjøt tre personer på Karl Johan natt til lørdag.

(iOslo.no) Politiet tror de vil klare å finne ut hvem som skjøt og skadet tre personer i Oslo natt til lørdag.

- Saken er fremdeles i etterforskningsfasen, men vi har fått inn mye nyttig informasjon i arbeidet, sier sentralvaktleder ved Oslo politidistrikt Lennart Kyrdalen til Nettavisen søndag morgen.

Politiet skal blant annet ha fått inn bilder av gjerningsmannen, som skal være mellom 20 og 30 år og ha et afrikansk utseende.

Har du tips om saken, send SMS eller MMS til 1930, ring 21006010 eller send e-post til vaktsjef@nettavisen.no

Et vitne skal ha slått pistolmannen i ansiktet og fått vedkommendes blod på hendene. Politiet har sikret seg DNA-prøver, skriver VG Nett.

Politiet tror skyteepisoden startet med en krangel inne på utestedet Rå, hvor både de fornærmede og gjerningsmannen var gjester. En fotograf som var innleid av utestedet for å ta bilder til nettsiden, kan ha tatt bilde av mannen som skjøt.

Politiet sjekker nå disse bildene.

I tillegg har politiet fått inn en rekke tips fra folk som tror de vet hva mannen heter.

- Vi har fått inn mange konkrete tips både på fornavn og mulige etternavn på gjerningsmannen og hans venner fra gjester som var på stedet. Dette gir oss godt håp om å få oppklart saken, sier Kraby til Aftenposten.no.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Reklame

Spinnville priser på Comfyballs!