*Nettavisen* Nyheter.

Nettets beste gratisspill

Du trenger ikke å bruke en formue på gode dataspill. Du trenger faktisk ikke å bruke noe som helst.

31.05.06 11:28

(Spillmagasinet): Spill koster penger, og ofte er de ganske dyre. Men for PC-spillere finnes det forbausende mange gode gratis spill.

Her er Spillmagasinet fem anbefalinger.

Web-TV:Se hele reportasjen her.

Trackmania Nations

«Trackmania Nations» er utrolig avhengighetsskapende og kanskje det mest geniale gratisspillet som finnes. Ren adrenalinpumpende bilkjøring på sitt beste, og hvis ikke dette lokker frem konkurranseinstinktet så har du det rett og slett ikke. Liker du bilkjøring og action har du gratis underholdning i månedsvis.

[Last ned spillet her]

Grand Theft Auto 1 & 2

Det er få spillserier som kan skilte med flere fans enn det «GTA» har, og nå er de to første spillene i serien gratis. Grafikken er selvsagt ikke den samme som i senere spill, men historie og spillbarhet er helt på høyden. Gratis vold blir rett og slett ikke bedre enn dette.

[Last ned spillet her]

Americas Army

«Americas Army» er et meget godt skytespill, spesielt når du tar i betrakning at du får det for en slikk og ingenting. Overlever du den latterlige lange opplæringsdelen, blir du belønnet med en gjennomført og realistisk krigssimulator. Den nasjonalistiske Bush-faktoren er vel høy, men spillet i seg selv holder mål i massevis.

[Last ned spillet her]

Beneath a Steel Sky

Det er mange gamle adventurspill som er blitt gratis de siste årene, men en perle av de virkelig sjeldne er «Beneath a Steel Sky». Men en uimotståelig humor og en historie som er bedre enn de fleste i dagens spill er dette en klassiker alle, absolutt alle, burde unne seg å spille gjennom.

[Last ned spillet her]

Ground Control

Svenske Massive holder i disse dager på med «World in Conflict», men karrieren startet med «Ground Control». Episk sanntidsstrategi i rommet som fremdeles ser meget bra ut. Spillet har en unik kombinasjon av strategisk dybde og god underholdning. At dette er gratis, er neste for godt til å være sant. Forpliktende nedlasting for alle som er glad i strategispill.

[Last ned spillet her]

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.