RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nettets beste tegneserier

Nemi og Dilbert får stor konkurranse på nett. Se de morsomste alternativene her.

Langt fra alle har den samme suksessen som Lise Myhre har hatt med Nemi og Frode Øverli har hatt med Pondus. På nett finnes det imidlertid utallige tegneseriealternativer. Mange dårlige, en god del helt greie og noen få skikkelig utrolig bra serier. Her finner du noen av de beste.

Åtte på topp
Nettstedet Cracked.com har nemlig gått gjennom flere av disse seriene og rangert de åtte beste stripene som ligger tilgjengelig på nett.

8. Dinosaur Comics (Ryan North)
Først ut er serien Dinosaur Comics som grafisk sett kanskje ikke er mest spennende, med sine overdrevne bruk av clipart-grafikk. Dialogen er imidlertid en vinner.

7. Penny Arcade (Jerry Holkins og Mike Krahulik)
En av nettets mest kjente og anerkjente striper, Penny Arcade, er en selvfølge på en slik liste. Her er det mange referanser som internettnerder vil kjenne seg igjen i.

6. White Ninja (Scott Bevan og Kent Earle)
Kanskje den aller dummeste hovedpersonen på listen. White Ninja snakker like godt med steiner og dyr, som han gjør med mennesker. Den elendige streken passer utrolig godt til hovedkarakteren.

5. Overcompensating (Jeffrey Rowland)
Utvilsomt en meget bisarr stripe. Overcompensating handler om mange filosofiske temaer, om enn fra et noe unormalt synspunkt.

4. Creased Comics (Brad Neely)
Dette virker som en hyllest til The Far Side, men Creased Comics er faktisk enda mer merkelig. Som Cracked.com sier er det en usensurert Far Side på syretripp.

3. Dr. McNinja (Chris Hastings og Kent Archer)
Temaet med ninjaer er tydeligvis populær Dr. McNinja er andre stripe på listen som omhandler den asiatiske myteomspunnede krigeren. Her er det også lengre historier enn bare de vanlige, korte stripene.

2. The Perry Bible Fellowship (Nicholas Gurewitch)
På motsatt side har vi The Perry Bible Fellowship, som alltid er forskjellig. Nye mennesker, nye verdener og nye historier hele tiden.

1. Achewood (Chris Onstad)
En lite normal gruppe personligheter bestående av kosedyr, roboter og ekorn som ikke akkurat bedriver tiden med normale ting. Achewood er stripen som blir kåret til nettets beste.

Send norske tips
Dette skal være de åtte beste stripene på nettet, i hvert fall ifølge Cracked.com. Hvis du har noen tips om andre gode striper (spesielt norske), send dem inn så vil det med nok bidrag komme en oppfølger.

Denne saken er hentet fra forbrukerelektronikknettstedet Teknofil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere