*Nettavisen* Nyheter.

Nettets mest sexy bilder

Erotiske og provokative fotografer, morsomme snapshots og selvfølgelig en stor dose naken hud. Her er nettets mest HTML EMBED sexy bilder.

19.11.07 07:14

(SIDE2:) Internett er uten tvil det absolutt beste stedet å lete for å finne sexy bilder.

Hva den enkelte definerer som «sexy» varierer selvfølgelig fra person til person, men ukens bildesak byr på noe for enhver smak:

Klikk på bildet for å forstørre.

Drømmejobben
Mange fotografer lever faktisk av å fotografere lettkledde og nakne modeller.

«Drømmejobb» tenker du kanskje, men som i enhver annen jobb kreves det også stor innsatsvilje og mye pågangsmot for å lykkes i en slik bransje, og bare de meste seriøse klarer seg i lengden.

Norges kanskje mest kjente erotiske fotograf er Stavanger-mannen Petter Hegre.

Klikk på bildet for å forstørre.

Hegre begynte sin karriere som assistent for den nå avdøde mote- og portrettfotografen Richard Avedon, og hadde en lysende fremtid som reklamefotograf foran seg.

Klikk på bildet for å forstørre.

Bildene han tok tidlig i karrieren hadde ofte et erotisk preg og etter utgivelsen av boka «My Wife» - en stor samling nakenbilder av hans daværende kone - gikk Hegre gradvis over til å kun fotografere lettkledde og nakne kvinner, noe som har gitt ham enorm internasjonal anerkjennelse.

En annen skandinavisk fotograf som har gjort kometkarriere ved å fotografere lettkledde damer er svensk-finske Jens Wikholm.

Som 28-åring var han lei av jobben som grafisk designer og med rockestjerne-holdning flyttet han fra Sverige til London for å begynne som fotograf.

Valget av arbeidssted var i følge Wikholm enkelt. Engelskmennene har lange tradisjoner for fotball, øl og nakne damer og skulle han lykkes med en slik karriere var England et selvsagt sted å begynne.

Fire år senere var han en av englands mest populære babe-fotografer med en stab på 12 ansatte, og han har blant annet startet sitt eget modellbyrå.

Klikk på bildet for å forstørre.

En litt annen stil finner vi i bildene til Bob Carlos Clarke, som også hadde sitt liv og virke i London. Clarke utgav en rekke bøker, og bildene hans ble ofte publisert i fetish-magasiner.

Clarke omkom i en bilulykke i 2006, men bildene hans får fortsatt mye oppmerksomhet.

Klikk på bildet for å forstørre.

Websiden til den nederlandske reklamefotografen Erwin Olaf er verdt et besøk. Olafs bilder har en helt særegen stil, og er en kombinasjon av sexy, erotisk og kitsch - godt krydret med alt mørkt og dystert.

Klikk på bildet for å forstørre.

Mange av dagens mest fantasifulle fotografer refererer til franskmannen Guy Bourdin når de forteller om hvem som har inspirert dem i sitt arbeid.

Bourdin fotograferte surrealistiske moteserier for magasinet Vogue allerede på femtitallet, og utviklet raskt sin helt særegne stil med sterke farger, kitsch og vakre langbeinte modeller.

Klikk på bildet for å forstørre.

Etter å ha vist deg bilder fra et knippe fotografer får du her den litt mindre seriøse delen av ukens beste bilder og internett-moro:

Det har riktignok blitt laget et uendelig stort antall lister som denne, men siden vi egentlig aldri blir lei - her er enda noen til: Verdens mest sexy kvinner

Og som en liten meningsløs motvekt - kvinner som later som de er sexy men som i virkeligheten er helt vanlige:

«Men hun var så vakker på myspace profilbildet sitt!»

Mens denne reklamefilmen ble for sexy for engelskmennene og dermed bannlyst, ble sexy vindusvaskere for mye for kaffegjestene som satte morgenkaffen i halsen.

Den ultimate våte drøm for geeks - Hør en kvinne som stønner din IP adresse.

Lurer du på hva skal gjøre i helgen? Lei en av disse filmene - de er nemlig kåret til Verdens mest sexy filmscener.

Synes du bokstavene på optikerens synstest er ufattelig kjedelig - tenk om denne synstesten som faktisk virker hang på veggen i synsprøverommet.

Les også forrige ukes bildesakNettets aller beste bilder eller en av våre tidligere saker Se nettets villeste bilder og Nettets beste bilder.

Mer sexy lesestoff fra Side2 finner du her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.