RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nettets nye favorittjente

(biostudentgirl)
Sist oppdatert:
Biostudentgirl har fått en hærskare av fans som kikker på hennes videoblogger.

I sommer var det mange som snakket om Lonelygirl på YouTube, jenta som viste seg å ikke være en vanlig videoblogger, men derimot en skuespiller.

Arvtaker som nettets favorittjente
Nå har det dukket opp en ny jente på nettet som har fått ekstremt mye oppmerksomhet. Hun går bare under navnet «biostudentgirl», og fansen er åpenbart betatt av hvor søt hun er.

Det er ikke så mye som er kjent om henne, men hun er opprinnelig fra asia, men bor i Sør-California - og hun studerer for å bli bioingeniør.

Veldig mange seere
Hennes første video har nå fått over 1,7 millioner lesere, og hennes siste video har i løpet av et døgn hatt rundt 150.000 visninger.

Videoene handler i praksis bare om å se så søt ut som overhode mulig, godt hjulpet med helt spesiell videoredigering og gla’musikk. Av og til synger hun selv også, i tillegg til at du kan se klipp av søte dyr og vennene hennes.

Kommentarene på hennes videoer er stort sett «u luv you!!», «I love your voice», «I’m in love» og folk som ikke forstår hvorfor hun får oppmerksomhet.

Søker oppmerksomhet i alle kanaler
Som alle som ønsker å bli nettkjendis har selvsagt biostudentgirl både egen hjemmeside og side på MySpace i tillegg til kraftig tilstedeværelse på YouTube.

Hennes siste video kan du se under. Forstår du hva alt oppstyrer handler om?

HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere