Nettets ubestridte babe

De fleste har sett bilder av Pamela Anderson, Paris Hilton og Britney Spears på nettet, men vet du hvem Cindy Margolis er? Bildene av henne er blant nettets best populære.

16.09.04 08:00

Margolis har gjort karriere både som modell, talk show-vertinne og skuespiller, men det er oppmerksomheten på nettet som har gjort henne til en legende.

Fortsatt populær
Det hele startet da hun var avbildet på forsiden til magasinet «Extr» i 1995. Til tross for at Internett på den tiden var nytt for de fleste, var det som i dag stor interesse for bilder av vakre damer.

Bildene av Margolis ble ekstremt populære, og ifølge imdb.com har hennes bilder blitt lastet ned over 58 millioner ganger fra hennes offisielle nettsider. Det er heller ingenting som tyder på at det stopper her, ifølge Lycos økte antallet søk etter «Cindy Margolis» i forrige uke med hele 392 prosent.

Foto: Scanpix

Konkurrenter
Hun har også vært i Guinness rekordbok på grunn av den ekstreme interessen for hennes bilder på nettet. I 2000-utgaven av rekordboken står hun oppført for å ha blitt lastet ned 70.000 ganger i løpet av 24 timer.

Siden den gang har nettbabes som strippersken Danni Ashe og skuespilleren og sangerinnen Sarah Jane slått denne rekorden ettertrykkelig, men de får nok aldri den legendestatusen som Cindy Margolis har.

Og hvem vet, siden hun ifølge Lycos nå klatrer i full fart oppover søkelistene igjen lader hun kanskje opp til et nytt rekordforsøk?

Du slipper å søke for å finne bildene av Cindy Margolis, de finner du ved å følge lenken under.

Cindy Margolis offisielle nettside

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.