RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nettkampanje for neste års julebrus

Sist oppdatert:
Mange har et nært forhold til ”sin” julebrus. Magnus Hansen Fausko (23) fra Buskerud tar i bruk internett for å sikre at han får Aass julebrus i glasset neste år.

Stor var fortvilelsen da Hansen Fausko oppdaget at Aass Bryggeri i Drammen hadde bestemt seg for å kutte ut den tradisjonsrike julebrusen.

- Det blir ikke ordentlig jul uten Aass julebrus. Det konkurrentene lager er bare sukkervann, sier den 23 år gamle bruselskeren til Drammens Tidende .

Han innser at strupen må leskes med andre bruksprodukter i år, men fra sitt nettsted www.kanskje.com , organiserer han en underskriftskampanje for å få bryggeriet til å produsere julebrusen neste år.

Mandag formiddag hadde 265 personer skrevet under på oppropet om å få i gang produksjonen av Aass julebrus.

Erling fra Oslo er blant julebrus-elskerne og skriver i sin kommentar: ”Man kan ikke kutte julebrusen sånn uten videre! Hvor ble det av overgangsperioden???”

Bryggeridirektør Terje Aass er rørt over engasjementet og lover at man skal vurdere julebrusen en gang til. Han mer enn antyder at Aass julebrus vil bli å finne i butikkhyllene neste år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere