RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nettpoker for nordmenn

Norges største pokerforum arrangerer en stor serie nettpokerturneringer eksklusivt for nordmenn.

Turneringsserien kalles The Norwegian Online Poker Tour (NOPT) og skal spilles på seks forskjellige nettsteder i løpet av de neste fire månedene. Og deltakerne kan kvalifisere seg gratis til hver eneste av de seks hovedturneringene.

- Vi ønsker å gi flest mulig mennesker sjansen til å få en positiv opplevelse med poker. Dette er et morsomt og underholdende spill som fortsatt er sterkt voksende i popularitet, sier Frode Fagerli hos arrangøren av turneringsserien, pokerforumet WSOP.nu.

De seks spillselskapene sponser turneringsserien med totalt 25.000 dollar hver. Den første turneringen går av stabelen på nettpokersiden RedNines.com den 28. januar, mens man kan kvalifisere seg gratis fra den 21. januar. Den siste turneringen avvikles i april.

- Dette er det største nettpokerinitiativet som er tatt i Norge noensinne og vi i WSOP.nu er meget fornøyde med responsen så langt. Dette er utvilsomt noe Poker-Norge setter stor pris på. Den første kvalifiseringsturneringen gikk av stabelen den 18. januar med 170 påmeldte – og vi forventer at interessen bare skal øke, sier Fagerli til Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere