RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nettspekulantenes favorittaksje

Sist oppdatert:
Tomra var den mest populære aksjen blant de som handlet via nettet i februar, som ble det beste omsetningsmåneden noen gang for nettmeglerne. Les mer
Handelen hos de tre aktørene som driver med ren Internetthandel på det norske markedet, Nordnet, NetFonds og Skandiabanken, endte på 172.006 transaksjoner i februar, mot 163.569 i januar. Internettmeglerne stod for 23,39 prosent av antall transaksjoner på Oslo Børs i februar.

Internettmeglernes handelsvolum endte på 12,6 milliarder i februar, som er det høyeste volumet omsatt via Internettmeglerne noen gang. Dette tilsvarer en markedsandel på 4,85 prosent. Nordnet var den største nettmegleren, skriver selskapet i en pressemelding.

Tomra var mest populær av enkeltaksjene, med 10.981 transaksjoner i februar. De ti mest populære aksjene i februar blant privatinvestorer var Tomra, Frontline, Jinhui, Blom, Ementor, CanArgo, Crew, Sevan Marine, Petrolia Drilling og Northern Oil. Det skriver NordNet videre i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere