RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

New Deal ansetter ny sjef

Sist oppdatert:
New Deal Relasjon har ansatt Marit Høvik Hartmann som ny daglig leder. Hun har vært med i enheten siden oppstarten.

Marit Høvik Hartmann er ny daglig leder i DDB New Deal Relasjon. Marit Høvik Hartmann har vært med siden oppstarten av denne kompetansenheten i DDB New Deal, og hun vil fortsette som konsulent i tillegg til stillingen som daglig leder.

-Jeg gleder meg til å utvikle DDB New Deal Relasjon videre. Vi har den samme ambisjonen som alle andre her i DDB New Deal, nemlig å lage den kommunikasjonen det snakkes om og som har påviselige mentale og økonomiske effekter, sier Marit Høvik Hartmann i en pressemelding.

DDB New Deal Relasjon består i dag av 11 ansatte, deriblant 3 kreative team.

-Vi har ingen ambisjoner om å blir størst innen DM, CRM, lojalitetsprogram, 1:1 markedsføring eller hva man velger å kalle det. Vi vil heller være blant de sterkeste faglig. Det samme gjelder selvsagt innen B2B markedsføring, kommunikasjon mot ansatte og bruk av DM-kanalen til merkevarebygging, avslutter Marit Høvik Hartmann.

DDB New Deal Relasjon er blant årets vinnere i DMA Echo Awards i USA. Prisutdelingen er i oktober.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere