*Nettavisen* Nyheter.

New York Post-forside sjokkerer verden

SJOKKERER: New York Post hadde denne forsiden på sin avis torsdag. Kvinnen de skriver om er en kjent reality-personlighet i USA. Foto: Faksimile / Gerardo Mora (Getty Images)

«Alle sørger forskjellig, men dette virker bare merkelig».

13.06.15 10:21

Ifølge New York Post var det første reality-personlighet Jackie Siegel (49) gjorde da hun kom ut fra begravelsesseremonien for datteren Victoria (18), å ta bilder og snapper med mobilen og posere for kamera.

Bildet på avisforsiden viser Siegel i bakgrunnen av kisten med datteren i, på bildet kan man se at moren holder på med mobiltelefonen sin.

Klikk på bildet for å forstørre.

TV-FJES: Jackie Siegel er i USA kjent for dokumentaren «Queen of Versailles». Foto: Faksmilie

Jackie Siegel er i USA kjent for dokumentaren «Queen of Versailles», som følger henne og ektemannen mens de bygger sitt palass «Versailles». Hun har også nylig medvirket i realityserien «Celebrity Wife Swap».

New York Post er ikke nådig i sine karakteristikker av avdødes mor. På forsiden omtaler de henne som «Tacky Queen» og bruker tittelen #Mydeadkid.

Se forsiden nederst i artikkelen!

På Facebook har de delt forsiden og lagt til kommentaren «Alle sørger forskjellig, men dette virker bare merkelig».

Siegels avdøde datter ble funnet livløs i familiens herskapshus på lørdag, og ble erklært død kort tid senere. Familien skal ifølge avisen tro at 18-åringen døde av overdose ved et uhell. Hun var avhengig av reseptbelagte medikamenter.

I kjølvannet av kritikken har familiens talsmann kommet med en uttalelse, som Jacqueline Siegel har delt på sin Facebook-side.

- Jeg har vært med familien siden de først fikk vite om Victorias død, og jeg kan forsikre om at hun har grått - mye. Det har vært en følelsesmessig berg-og-dalbane, uttaler talsmannen.

Se hele uttalelsen her:

Klikk på bildet for å forstørre.

TOK BILDER: Jackie Siegel får kritikk for å ha tatt bilder av datterens kiste. Foto: Gerardo Mora

Klikk på bildet for å forstørre.

PÅ TELEFONEN: Realitystjernen skal ha poset foran kameraet, tatt bilder og pratet i telefonen. Foto: Gerardo Mora (GETTY IMAGES)

Klikk på bildet for å forstørre.

KRITISKE: New York Post gikk kraftig ut mot Siegel på deres forside. Foto: Faksimile

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag