RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

New York Post-forside sjokkerer verden

SJOKKERER: New York Post hadde denne forsiden på sin avis torsdag. Kvinnen de skriver om er en kjent reality-personlighet i USA.
SJOKKERER: New York Post hadde denne forsiden på sin avis torsdag. Kvinnen de skriver om er en kjent reality-personlighet i USA. Foto: Faksimile / Gerardo Mora (Getty Images)
Sist oppdatert:
«Alle sørger forskjellig, men dette virker bare merkelig».

Ifølge New York Post var det første reality-personlighet Jackie Siegel (49) gjorde da hun kom ut fra begravelsesseremonien for datteren Victoria (18), å ta bilder og snapper med mobilen og posere for kamera.

Bildet på avisforsiden viser Siegel i bakgrunnen av kisten med datteren i, på bildet kan man se at moren holder på med mobiltelefonen sin.

TV-FJES: Jackie Siegel er i USA kjent for dokumentaren «Queen of Versailles».

Jackie Siegel er i USA kjent for dokumentaren «Queen of Versailles», som følger henne og ektemannen mens de bygger sitt palass «Versailles». Hun har også nylig medvirket i realityserien «Celebrity Wife Swap».

New York Post er ikke nådig i sine karakteristikker av avdødes mor. På forsiden omtaler de henne som «Tacky Queen» og bruker tittelen #Mydeadkid.

Se forsiden nederst i artikkelen!

På Facebook har de delt forsiden og lagt til kommentaren «Alle sørger forskjellig, men dette virker bare merkelig».

Siegels avdøde datter ble funnet livløs i familiens herskapshus på lørdag, og ble erklært død kort tid senere. Familien skal ifølge avisen tro at 18-åringen døde av overdose ved et uhell. Hun var avhengig av reseptbelagte medikamenter.

I kjølvannet av kritikken har familiens talsmann kommet med en uttalelse, som Jacqueline Siegel har delt på sin Facebook-side.

- Jeg har vært med familien siden de først fikk vite om Victorias død, og jeg kan forsikre om at hun har grått - mye. Det har vært en følelsesmessig berg-og-dalbane, uttaler talsmannen.

Se hele uttalelsen her:

The latest statement from Siegel Family Attorney & Official Spokesperson, Michael Marder is the following:People deal...

Posted by Jacqueline Siegel on Thursday, June 11, 2015
TOK BILDER: Jackie Siegel får kritikk for å ha tatt bilder av datterens kiste.

PÅ TELEFONEN: Realitystjernen skal ha poset foran kameraet, tatt bilder og pratet i telefonen.

KRITISKE: New York Post gikk kraftig ut mot Siegel på deres forside.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere