RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

New York Times opprettholder guiding

Sist oppdatert:
Avishuset New Yok Times innfridde konsensus for fjerde kvartal etter sterk annonsevekst i kvartalet. Guiding for 2004 forblir uendret
Avishuset New York Times fikk et resultat pr. aksje på 73 cent i fjerde kvartal, som er på nivå med analytikernes estimater innhentet av Thomson First Call.

Blant tingene NY Times trekker frem er en god annonsevekst i fjerde kvartal på 1,8 prosent eksklusive International Herald Tribune. De økte annonseinntektene for selskapets avisdel skyldes både høyere priser og noe høyere volum. Spesielt desember va roverraskende bra melder avishuset.

Avisdelen til New York Times-konsernet, som utgjør brorparten av konsernet, omsatte i fjerde kvartal for 820,6 millioner dollar, en økning på 5,7 prosent.

Konsernet forventet en mellom stor ensifret vekst i annonseinntektene i 2004 mens avispapirkostnadene er ventet å øke med drøye 10 prosent gjennom året. Dette er på nivå med guiding gitt i begynnelsen av desember.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere