- Jeg vil gjøre det helt klart at, jeg, som redaktør av News of the World, overhode ikke har kunnskap om hacking av telefonen til Milly Dowler og hennes familie, eller noen annen tilfeller i løpet av min ansettelsestid, skriver Rebekah Brooks i et brev til The Home Affairs Comittee, ifølge Sky News .

13 år gamle Milly Dowles var savnet da journalister fra tabolidavisa skal ha hacket seg inn på telefonen hennes, hørt på meldingene og slettet dem for at det skulle bli plass til flere.

13-åringen ble senere funnet død og skandalen i etterkant av dette har rystet Storbritannia og store deler av den vestlige verden.

News of the World-direktør Brooks skriver videre i brevet at ledelsen ikke hadde grunn til å tro at det foregikk noe hacking-virksomhet i avisen.

- Og, for å unngå tvil, må jeg legge til at vi ikke hadde grunn til å tro at telefonhacking ble gjort i forbindelse med noen av sakene våre.

News of the World har vært i medienes søkelys verden over de siste ukene, og skandalen rundt tabloidavisens kontroversielle journalistikk nådde nye høyder denne uken. I tillegg til påstander om at avisen hadde hacket telefonen til den da savnede 13 år gamle Milly Dowler, skal avisen også ha avlyttet pårørende etter falne britiske soldater.

Og torsdag kom sjokkbeskjeden fra medeiemogulen og eier Rupert Murdoch: News of the World legges ned førstkommende søndag.

Den tradisjonsrike tabloidavisa ble stiftet i 1843. 168 år seinere er det altså slutt, og siste utgave selges søndag.