RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Oli Scarff (Ap)

News of the World-redaktør arrestert

Sist oppdatert:
Tidligere redaktør Andy Coulson i nedlagte News of the World er arrestert.

43 år gamle Coulson ble arrestert fredag formiddag da han ankom en politistasjonen sør i London.

Coulson er siktet i saken der tabloidavisen skal ha hacket seg inn e-postene og telefonsvarerne til kjente personer. Han er formelt siktet for hacking og korrupsjon.

Les også: Her har hun gitt sjokkbeskjeden

Etter at han forlot jobben i avisen, gikk han over til å jobbe med statsminister David Cameron, både da Cameron var i opposisjon, og som hans kommunikasjonssjef frem til januar i år.

Cameron har blitt hudflettet for ansettelsen av Coulson.

Fredag ga Labour-leder Ed Miliband en tale der han hudflett Cameron og sa at avgjørelsen var «en avskyelig feilvurdering og ba statsministeren beklage» (du kan lese hele talen her).

- Jeg bestemte meg for å gi ham en ny sjanse, og det ble aldri reist spørsmål ved hvordan han utførte jobben for meg. Men den nye sjansen fungerte ikke så han måtte si opp en gang til. Avgjørelsen var min og min alene og jeg tar fullt ansvar for den, sa Cameron.

Overfor presse fredag nektet han å innrømme at han hadde gjort en feil ved ansettelsen, men sa at andre måtte bedømme det.

Les også: Cameron: - Burde kvittet seg med Rebekah

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere