RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NexGenTel tar selvkritikk på kundeservice

Sist oppdatert:
NextGenTel tar selvkritikk på sin kundeservice, og lover bedring. TV2 hjelper deg vil i kveld fokusere på den kommende børsdebutantens servicenivå
Av TV2s programoversikt, går det frem at kveldens utgave av TV2 hjelper deg vil ha NextGenTel som hovedfokus.

- Etter ni måneder har NextGenTel forsatt ikke fått med seg at Ingrid har betalt fakturaen sin. Trond Åge har sittet i telefonkø i timevis for å få tak i bredbåndsfirmaet. Kan NextGenTel være bekjent av så dårlig kundeservice? heter det i programoversikten.

Nå har NextGenTel, som planlegger børsnotering neste uke, kommet i forkjøpet av programmet med en melding hvor det heter at selskapet i et raskt voksende marked har hatt en utfordring med å bygge opp god nok kundeservice.

- Dette har i perioder gitt seg utslag i uakseptabelt lange ventetider ved henvendelser, og i en periode frem til tidlig i høst hadde vi også problemer med å avvikle fakturerings- og betalingssaker på en tilfredsstillende måte, heter det.

- Dette har vi tatt meget seriøst, og har iverksatt en rekke tiltak for å øke vår kapasitet i takt med vår suksess i markedet, sier Lars-Inge Alvær, direktør for salg og kunderelasjoner i NextGenTel.

- Det er i første rekke tilgjengelighet på telefon og epost, samt forespørsler vedrørende etablering av bredbåndstilknytningen som har vært de største utfordringene for oss, heter det.

NextGenTel oppgraderer nå sine interne systemer for å sikre raskere respons, og er i ferd med å fase inn et avansert multimedia kundekontaktsenter fra Nexans/Alcatel med stor kapasitet og muligheter for å holde kunder informert om tilgjengelighet. Første fase av dette nye systemet vil være operativt fra og med i morgen 12.desember 2003, opplyses det.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere