RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NextGenTel fikser bankavtale

Sist oppdatert:
Bredbåndsselskapet NextGenTel, med Olav Stokke i spissen, kan potensielt femdoble antall bedriftskunder etter å ha inngått en avtale med Bankenes Betalingssentral. Les mer her
Bredbåndsselskapet NextGenTel kan potensielt femdoble antall bedriftskunder etter at selskapet har inngått en avtale med Bankenes Betalingssentral (BBS).

Avtalen går ut på at NextGenTel skal levere linjer til betalingsterminalene som BBS har i bruk rundt om i landet, noe som tilsvarer 50.000 brukersteder, og dermed 50.000 potensielle linjer.

I dag er 10.000 av NextGenTels 115.000 linjer innenfor bedriftsmarkedet.

Morten Ågnes, informasjons- og markedsdirektør i NextGenTel, vil ikke opplyse til iMarkedet.no hvor stor avtalen er i krone og øre men sier den er relativt stor, både med tanke på størrelse men også varighet.

Kontrakten løper ut 2009, med deretter automatisk forlengelse for ett år av gangen.

Stein Arne Tjore, informasjons- og markedssjef i BBS, forteller til iMarkedet.no at det ikke er sikkert hvor stor avtalen blir. Det er nemlig avhengig av hvor mange terminaler som blir koblet på, noe som den enkelte BBS kunde bestemmer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere