RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NextGenTel inngår kontrakt med Forsvaret

Sist oppdatert:
Forsvarets logistikkorganisasjon(FLO/IKT) har på vegne av samtlige enheter i det norske Forsvaret valgt Olav Stokke og NextGenTel som bredbåndsleverandør
Forsvarets logistikkorganisasjon(FLO/IKT) har på vegne av samtlige enheter i det norske Forsvaret valgt NextGenTel som leverandør av Internettaksess (bredbånd) for primær- og sekundæraksess, tilhørende driftstjenester og tilknytning for Forsvarets regionale enheter.

Kontraktens formål er å sikre sikker og stabil tilgang til Internett for Forsvarets avdelinger, samt sørge for tilgang til ønskede tjenester, funksjoner og kapasiteter for Forsvarets avdelinger. Kontrakten har en varighet på tre år.

- Med denne kontrakten befester NextGenTel ytterligere posisjonen i bredbåndsmarkedet. I tillegg er det en tillitserklæring at våre bredbåndsløsninger velges av nettopp Forsvaret, og understreker at satsningen på robuste og sikre bredbånds- og VPN-løsninger for bedrifter og offentlige institusjoner bærer frukter, skriver Olav Stokke, adm. direktør i NextGenTel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere