RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NextGenTel kjøper mer

Bredbåndsselskapet NextGenTel fortsetter å kjøpe opp konkurrenter. Nå kjøper selskapet flere tusen kunder i Trøndelag.

NextGenTel har inngått en avtale med de to selskapene Fosenkraft AS og Rissa Kraftlag AB som sammen eier Fosen Link AS som leverer tjenesten kalt Flink Bredbånd. Selskapet har 2.575 kunder i lokalområdet i Sør-Trøndelag, skriver selskapet i en pressemelding.

Oppkjøpet har en verdi å 15,1 millioner kroner. 70 prosent gjøres opp kontant, mens resten gjøres opp ved milepæler i innlemmingen av selskapets infrastruktur i NextGenTels system.

- NextGenTel forsterker veksten og sikrer selskapets klare nr 2-posisjon i et fortsatt voksende bredbåndsmarked ved å foreta strategiske oppkjøp av lokale bredbåndsaktører som har bygget egen infrastruktur og har en sterk markedsstilling i sitt lokalmiljø. Overtakelsen av Fosen Link er det fjerde oppkjøpet NextGenTel har foretatt hittil, og bekrefter denne strategien, sier administrerende direktør i NextGenTel Olav Stokke i pressemeldingen.

Én ansatt i Fosen Link vil overføres til NextGenTel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere