RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nexus-striden er ikke over.

Sist oppdatert:
APL vil fortsatt bytte ut Nexus-ledelsen
Av: Gulbrand Øverbye
Torsdag meldte Nexus Floating om at Advanced Production and Loading, APL, hadde trukket kravet om ekstraordinær generalforsamling. Nå forklarer APL seg.

APL understreker at det at de trekker kravet ikke betyr at de har skiftet strategi. De vil fortsatt jobbe for å bytte ut Nexus-ledelsen så fort som mulig.

Kravet ble trukket etter at APL har vært i diskusjoner med styreformann i Nexus om en fremskyndelse av den ordinære generalforsamling.

- Et bytte av ledelsen i Nexus Floating Production vil uansett være på agendaen ved den generalforsamlingen, sier APL i en pressemelding.

Videre vil APL ha et møte ledelsen i Nexus, samt styreformann, i løpet av juli for å diskutere Nexus sin fremtid.

Her er striden:
I forrige måned utøvde APL-avleggeren Nexus en opsjon på bygging av sin andre FPSO. Dette ble finansiert gjennom en emisjon.


APL uttrykte misnøye med at de sto i fare for å bli vannet ut, da de har en eierandel på i overkant av 40 prosent. Det var i denne forbindelse de tidligere ønsket en ekstraordinær generalforsamling.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere