*Nettavisen* Nyheter.

NFL inntar Wembley

Nye Wembley Stadium skal by på mer enn fotball. Både NHL og NFL har tenkt å ta turen til London.

18.02.07 10:17

(SIDE2): Historiens først NFL-kamp i London blir å finne på Wembley 28. oktober. Over 160.000 fans av amerikansk fotball har sendt inn forespørsel om til sammen en halv million billetter til kampen mellom Miami Dolphins og New York Giants.

På den offisielle hjemmesiden, www.nfllondon2007.com, kan du søke om billetter til kampen, skriver dinLondonguide. Ifølge webmaster for hjemmesiden har trafikken vært så stor at serveren har brutt sammen flere ganger.

Fristen for å søke om en eller flere billetter går ut 18. februar. Du vil ikke bli garantert billetter, men ifølge talsmann for NFL, Michael Signora, er det nærliggende å tro at søkerne vil bli trukket ut ved ren loddtrekning. Wembley skal ha cirka 90.000 sitteplasser og de ulike prisklassene du kan velge mellom til denne kampen ligger fra 35 pund til 65 pund.

Hockey til O2
Nå planlegger også National Hockey League å dra til London. De har lyst til å starte neste års sesong i den europeiske storbymetropolen.

Foreløpig er planene ikke blitt bekreftet, men etter hva dinLondonguide erfarer har man kommet svært langt i forhandlingene om en slik kamp. Informasjonssjef i Los Angeles Kings, Mike Altieri bekrefter at det er blitt forelagt et forslag om at Los Angeles Kings skal møte Anaheim Ducks i London over to kamper i forbindelse med neste sesongåpning.

Tokyo fikk besøk
Dersom dette blir en realitet vil kampen mest sannsynlig bli arrangert i den nye arenaen ved navn O2, tidligere kjent som The Millenium Dome. The O2 Arena har nylig blitt kjøpt opp av Anschutz Entertainment Group, som gjennom et søsterselskap er tilknyttet Los Angeles Kings.

Klikk på bildet for å forstørre.

Også i 1997-98 sesongen ble det arrangert NHL kamp utenfor USA og Canada. Anaheim og Vancouver møttes den gang over to kamper i Tokyo. Året etter spilte også San Jose Sharks og Calgary Flames mot hverandre i Tokyo.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.